קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

צ'יפוטלה שעועית Tostadas

צ'יפוטלה שעועית Tostadas
הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית שחורה וצ'יפוטלה Tostadas עם קרם Fraîche, צ'יפוטלה עוף Tostadas, ו צ'יפוטלה שרימפס Tostadas.

הוראות

1
לבשל ולרסק את השעועית: להכין את השעועית על ידי מטגן בצל בשמן עד מרכך במחבת גדולה, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים כמון טחון ומבשלים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
3
מוסיפים את השעועית, כפית מלח וכוס מים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך המחבת, עד עקביות (קצת גבשושי)פירה. מבשלים במשך כמה דקות על חום בינוני עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים ברוטב טבסקו צ ' יפוטלה ועונה לטעום עם יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
הסר למבער חם מהדרך, לכסות.
7
הפוך את פגזי tostada: כדי להכין את טורטיות, לחמם את התנור ל 93°. קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניח ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדהמעטפת טוסטדה
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
חום 5 כפות שמן במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, עד הבועות טופס מיד כאשר אתה מכניס את קצה טורטייה בו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
באמצעות מלקחיים, מניחים טורטייה בשמן החם ולתת לבשל עד חום זהוב משני הצדדים, על 30 שניות לכל צד. אתה יכול להשתמש מרית מתכת כדי לשטח את טורטייה בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
השתמש מלקחיים כדי להרים את טורטייה מבושל מתוך המחבת, המאפשר את השמן העודף לטפטף ממנו, בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים את טורטייה מבושל על מגבות נייר לספוג יותר של השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מפזרים מעט מלח על כל טורטייה חמה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
האם כל טורטיה אחד בכל פעם בדרך זו. בעת מילוי תבנית אפייה, לשים את המחבת בתנור כדי לשמור על הטורטיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הוסף עוד שמן לפי הצורך. בזהירות לפקח על טמפרטורת השמן. אל תתנו לזה להיות חם מדי, או טורטיות ישרפו , או מגניב מדי-הם לא מטגנים את פריכים מספיק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
סדר תוספות לשרת: לשרת, לארגן את הגבינה, כוסברה ועגבניות בקערות קטנות נפרדות. שים שעועית לתוך צלחת הגשה. להוציא את הטורטיות על ידי קבוצות, שמירה על שאר חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
תן לאנשים להפיץ שעועית על טורטיות שלהם ולהוסיף מפזרים על הגבינה, כוסברה ועגבניות עבור כל tostada.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
TostadasTostadas
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
17
תוספות אופציונליות הן חסה פרוסה, ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה, וסלסה (אם כי עם צ ' יפוטלה, אתה כנראה לא צריך עוד חום).
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ, יין מבעבע

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור טוסטדה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.