צ'יפס בטטה פריך
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? צ'יפס בטטה פריך יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, פי-קיי-טי. shake ' n לאפות תוספת ציפוי מתובל לערבב, בטטות, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
לחתוך 1/4 אינץ ' עבה לחתוך את החלק העליון של שום; להשליך.
מקום שום, לחתוך בצד, על 6 אינץ ' מרובע חתיכת נייר; טפטוף עם 1 כפית. שמן. לעטוף שום בנייר כסף. מכסים 2 גליונות אפייה מעוטרים בנייר כסף נוסף; טפטוף שווה עם השמן שנותר.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו למקלות גפרורים 1/4 אינץ ' עבה.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק מעיל.
להוסיף, בקבוצות, ציפוי לערבב בקערה נפרדת; לזרוק מעיל.
מורחים באופן שווה על סדיני אפייה מוכנים.
אופים תפוחי אדמה ושום 25 עד 35 דקות. או עד תפוחי אדמה הם פריך במכרז וחום זהוב, הפיכת תפוחי אדמה כל 10 דקות. מגניב 2 דקות.
פתח שום; בזהירות לסחוט שיני שום לתוך קערה קטנה.
מוסיפים מיונז; מערבבים היטב.