צ'יפס ביתי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכונים לרפרטואר שלך, צ'יפס ביתי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-149 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש תפוחי אדמה russet, 2 של 1 בצל, פלפל, ו 2 של 1 בצל. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו צ'יפס ביתי, צ'יפס ביתי, ו צ'יפס ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' יפס תוצרת בית עם תפוחי אדמה לא מבושלים
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית עד גדולה על חום גבוה בינוני עד רוחש.
מניחים שכבה אחת של פרוסות תפוחי אדמה בתחתית המחבת.
מוסיפים שכבה קלה של בצל פרוס.
מוסיפים שכבה נוספת של תפוחי אדמה, שכבה נוספת של פרוסות בצל, מפזרים שוב מלח ופלפל. תמשיך לשכב עד שתשתמש בתפוחי אדמה ובצל.
2 להוריד את החום בינוני לכסות את המחבת.
בואו לבשל במשך כ 10 דקות, עד שכבת תפוחי אדמה בתחתית הוא משחי יפה. אתה יכול לזוז הצידה קצת עם מזלג כדי לראות אם הקצוות התחתונים הם השחמה.
3 בעדינות להפוך את תפוחי האדמה מעל, קטע של המחבת בכל פעם, כך שהשכבה שהייתה על החלק העליון היא עכשיו על הקרקעית, ואת תפוחי האדמה השחומים הם עכשיו על גבי.
הוסף עוד כף שמן. השמן יעזור לבראונינג. לכסות ולתת לבשל עוד 5-10 דקות, עד השכבה התחתונה הוא עכשיו השחמה.
4 לאחר השכבה התחתונה הוא השחמה, להסיר את המכסה של המחבת ולתת להמשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות. בישול נוסף זה יעזור תפוחי אדמה להתייבש רק קצת יותר.
צ ' יפס ביתי עם תפוחי אדמה מבושלים
חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לפרוסות 1/2 אינץ'.
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית עד גדולה על חום גבוה בינוני עד רוחש.
מוסיפים בצל פרוס למחבת ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את חתיכות תפוחי האדמה, פרושים ככל האפשר לאורך החלק התחתון של המחבת.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל טחון טרי. מבשלים עד להשחמה יפה על הקרקעית, מבלי לערבב (כ 7-8 דקות).
הוסף 1 כף שומן חזיר, או יותר שמן למחבת.
בעדינות להפוך את תפוחי האדמה ומבשלים עד החלק התחתון של תפוחי אדמה התהפכו הם משחימים יפה.