צ'יפס בתנור מאפס
צ'יפס בתנור מאפס דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, מלח שולחן, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה טוב. נסו צ'יפס בתנור, צ'יפס בתנור, ו צ'יפס בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף תפוחי אדמה במים קרים.
לנקז ולטפוח יבש. לזרוק יחד תפוחי אדמה, שמן, ומלח בקערה גדולה.
מניחים מתלה חוט משומן קלות במחבת ג ' לי רול. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מתלה תיל.
אופים ב 450 במשך 40 עד 45 דקות או עד השחמה.
מגישים מיד עם קטשופ,אם תרצה.
נסה את הפיתולים האלה! עוד שלוש דרכים ליהנות מצ ' יפס בתנור מאפס.
צ ' יפס בתנור באפלו: להשמיט מלח. לזרוק 2 כפית. תיבול מסקיט, 1 כפית. רוטב חריף, 1/2 כפית. מלח סלרי ו-1/2 כפית. אבקת שום עם תפוחי אדמה ושמן צמחי; אופים לפי ההוראות.
מגישים עם מטבל גבינה כחול ורוטב חם בקבוק, אם תרצה.
למנה (כולל 2 כפות. מטבל גבינה כחולה; לא כולל רוטב כנף): קלוריות 211; שומן 8g (שבת 8g, מונו 3g, פולי 4g); חלבון 2g; Carb 4g; סיבים 1g; Chol 5mg; ברזל 5mg; נתרן 537mg; Calc 44mg
צ ' יפס בתנור פרמזן איטלקי: לזרוק 2 כפית. תיבול איטלקי טחון טרי עם תערובת תפוחי אדמה, ואופים לפי ההוראות.
מפזרים צ ' יפס חם עם 2 כפות. גבינת פרמזן מגוררת.
מגישים עם רוטב מרינרה קל חם, אם תרצה.
הערה: בדקנו עם מטחנת תיבול עשב איטלקית מקורמיק.
למנה (כולל 1/4 כוס רוטב מרינרה): קלוריות 258; שומן 7g (שבת 2g, מונו 8g, פולי 3g); חלבון 4g; פחמימות 6g; סיבים 3g; Chol 3mg; ברזל 3mg; נתרן 489mg; Calc 95mg
צ ' יפס בתנור גבינה מתובל: לזרוק קמצוץ של פלפל אדום טחון עם תערובת תפוחי אדמה, ואופים לפי ההוראות.
מפזרים 1/3 כוס (1 1/2 עוז.) גרוס גבינת פלפל ג ' ק מופחת שומן.
אופים 1 יותר דקה או עד גבינה מותכת.
למנה (לא כולל קטשופ): קלוריות 184; שומן 9g (שבת 9g, מונו 8g, פולי 3g); חלבון 3g; Carb 9g; סיבים 2g; Chol 8mg; ברזל 5mg; נתרן 230mg; Calc 83mg