צ'יפס בתנור תוצרת בית
צ'יפס בתנור תוצרת בית הוא צ' יפס ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 207 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מפלורידה, תערובת תבלינים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף צלוי מהיר וצ'יפס בתנור תוצרת בית עם חמאת קייב, צ'יפס בטטה בתנור קלוי עם מטבל החווה, ו אפוי בתנור צ'יפס פינגרלינג עם מטבל Sriracha שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 218°. לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה, ואז לחתוך את תפוחי האדמה דק ככל האפשר עם מנדולינה.יש לשטוף את תפוחי האדמה פרוסים כמה פעמים עם מים חמים; לסחוט לייבש אותם לחלוטין.
שים את תפוחי האדמה פרוסים בקערה גדולה ולזרוק אותם עם שמן זית מעיל שווה.גריז קל גיליון עוגיות.
להניח את תפוחי האדמה פרוסים בשכבה אחת על גיליון עוגיות.
אופים את תפוחי האדמה במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב ופריך.
תן את הצ 'יפס מגניב רק כמה דקות, ולאחר מכן להשתמש מרית דקה להעביר את הצ' יפס לקערה גדולה שבו אתה זורק אותם עם מלח, פלפל, ואת הבחירה של תבלינים, אם תרצה.