צ'יפס חווה כפול
המתכון צ'יפס החווה כפול מוכן בערך 15 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . אם יש לך מלח שום, תערובת ההלבשה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו טוגנים בתנור Tex-Mex עם צ'יפוטלה ליים ראנץ ורטבים טבילה חוות אבוקדו, צ'יפס חוות באפלו, ו צ'יפס חוות בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
חותכים תפוחי אדמה לפלחי או לצ ' יפס, ומשרים בקערה עם חלב. מערבבים יחד את תערובת רוטב החווה ומלח שום; מניחים על צלחת או בשקית.
מסננים תפוחי אדמה, ומתגלגלים בתיבול למעיל.
מניחים תפוחי אדמה לתוך הטיגון העמוק בקבוצות כך שהם לא צפופים מדי. מטגנים במשך 5 דקות, או עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר, ומתבלים בתערובת שאריות תיבול.