צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחולה. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 250 גרם של שומן, וסך הכל 2397 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו גבינה, פלפל קאיין, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו צ'יפס עם רוטב טבילת גבינה כחולה, צ'יפס תוצרת בית עם רוטב ברביקיו Sriracha וגבינת יוגורט כחולה יוונית, ו צ'יפס עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את החלב בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. לאט לאט לטאטא בחלב חם, ולהמשיך לטאטא עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל אדום. המשך לבשל במשך 5 דקות, לטאטא מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים בגבינה. אם הרוטב עבה מדי, דק אותו עם קצת חלב נוסף.
מגישים רוטב חם עם צ ' יפס לטבילה.
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על תבנית אפייה בין שכבות של מגבות נייר כדי לוודא שהם יבשים מאוד לפני הטיגון.
שמן חום בסיר גדול, כבד עד הטמפרטורה של השמן מגיע 400 מעלות F על מדחום עמוק שומן. מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות קטנות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת.
הסר עם כף מחורצת והנח על שקית נייר חומה או תבנית אפייה אחרת מרופדת במגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח מיד.
מגישים חם עם רוטב הטבילה גבינה הכחול.