קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחול

צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחולה. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 250 גרם של שומן, וסך הכל 2397 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו גבינה, פלפל קאיין, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו צ'יפס עם רוטב טבילת גבינה כחולה, צ'יפס תוצרת בית עם רוטב ברביקיו Sriracha וגבינת יוגורט כחולה יוונית, ו צ'יפס עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את החלב בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. לאט לאט לטאטא בחלב חם, ולהמשיך לטאטא עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל אדום. המשך לבשל במשך 5 דקות, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום ומערבבים בגבינה. אם הרוטב עבה מדי, דק אותו עם קצת חלב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
6
מגישים רוטב חם עם צ ' יפס לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על תבנית אפייה בין שכבות של מגבות נייר כדי לוודא שהם יבשים מאוד לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
שמן חום בסיר גדול, כבד עד הטמפרטורה של השמן מגיע 400 מעלות F על מדחום עמוק שומן. מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות קטנות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר עם כף מחורצת והנח על שקית נייר חומה או תבנית אפייה אחרת מרופדת במגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מגישים חם עם רוטב הטבילה גבינה הכחול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה