צ'יפס-טופי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס שוקולד טופי. מתאים ל-5 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1110 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, צ'יפס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוגיות צ'יפס מתוק & מלוח טופי, Toffee Chocolate Chip Blondies, ו שוקולד צ'יפס - לחמניות טופי (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר וחמאה לסכל. הגדר 1 כוס צ 'יפס בצד; לשבור את 4 כוסות הנותרים צ' יפס לשניים אם הם גדולים.
מערבבים את החמאה, סוכר, וניל וחומץ בסיר על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת ענבר אור ו מדחום ממתקים רושם 320 מעלות F, כ 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את שבבי 4 כוסות, ולאחר מכן מיד לשפוך על תבנית אפייה להתפשט בשכבה דקה. בעדינות לחץ על שמור 1 שבבי כוס על גבי טופי ולתת מגניב.
שים כשלושה רבעים של השוקולד בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל 30 שניות. מערבבים, ולאחר מכן להמשיך מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב בין כל, עד נמס.
מוסיפים את השוקולד שנותר ומערבבים עד חלקה, כ 4 דקות.
לטפטף את השוקולד על הטופי. להפריש להקשיח, כ -20 דקות. שבור את הטופי לחתיכות.