קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

צ'יפס עם מיונז שום קלוי

צ'יפס עם מיונז שום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס עם מיונז שום קלוי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 315 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים, מיץ לימון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: צ'יפס שום קלוי, צ'יפס שום עם חרדל ומיונז חזרת, ו צ'יפס בטטה עם מלח בזיליקום ומיונז שום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את השום על גיליון של רדיד אלומיניום, העליון אותו עם טימין, לטפטף אותו עם 1 כף שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. סגור את הנייר עד לצלות את השום עד שהוא רך, על 35 עד 40 דקות. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את עיסת רך לתוך קערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קערהקערה
3
בקערה לא תגובתי או במעבד מזון, לשלב את חלמונים ביצה, חרדל, מים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
חרדלחרדל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
להקציף או דופק עם המכונה כדי לשבור את החלמונים. אם אתה עושה את המיונז ביד, לשים את הקערה על מגבת לחה כדי למנוע ממנו לנוע בזמן שאתה עובד. ואז לטפטף בשמנים, לטאטא כל הזמן, כדי ליצור תחליב. אם המיונז נשבר, להפסיק לטפטף ולטפטף עד שהוא מגיע יחד שוב. אם אתה משתמש במעבד המזון, יוצקים את השמנים בזרם דק כשהמכונה פועלת. ואז לטאטא או לעבד את השום ומיץ לימון. לטעום ולהתאים תיבול עם מיץ לימון יותר, מלח, או פלפל. דק את המיונז עם יותר מים אם הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
תיבולתיבול
אמולסיותאמולסיות
שוםשום
פלפלפלפל
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים את שמן הירקות לתוך מטגן שומן עמוק או סיר כבד להגיע באמצע הדרך במעלה הצדדים וחום ל 325 מעלות F. בעוד השמן מתחמם, לקלף את העור מעל תפוחי אדמה לחתוך אותם למקלות אחיד 1/4 אינץ ' באמצעות סכין, מנדולינה, או חותך מטגנים צרפתי. יש לשטוף את מקלות תפוחי האדמה היטב ולייבש אותם ביסודיות כדי לשמור על השמן החם מפני התזה. מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות כך הסיר לא צפוף ואת טמפרטורת השמן לא טיפה יותר מדי. מבשלים את תפוחי האדמה עד רך אבל לא השחמה, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
שמן בישולשמן בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
סירסיר
6
הסר אותם ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
להגדיל את טמפרטורת השמן ל 375 מעלות F. לבשל את תפוחי אדמה מטוגנים par בקבוצות בפעם השנייה עד הזהב ופריך, על 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
8
ניקוז על מגבות נייר טריות. מלח את הצ ' יפס בזמן שהם עדיין חמים ומקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
עיריתעירית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מגישים מיד עם מיונז שום קלוי כמו לטבול.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים