צ'יפס פולנטה עם רוטב עגבניות מתובל
צ'יפס פולנטה עם רוטב עגבניות חריף טבילה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך קמח, פולנטה אפויה בתנור, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. נסו צ'יפס רטטוי אפוי פריך (קישואים וחצילים) עם רוטב טבילה עגבניות מתובל, צ'יפס עיפרון גזר עם רוטב קארי חריף טבילה, ו צ'יפס פולנטה אפוי עם רוטב עגבניות שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גבינה לתוך פולנטה בסיסית חמה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לגרד תערובת לתוך מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ חמאה ו, עם מרית כי כבר טבול במים, מפלס התפשטות, 3/4 עד 1 אינץ ' עבה. צמרמורת עד חברה מאוד, לפחות 1 1/2 שעות ועד 1 יום.
הפעל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר פולנטה, הפוך על לוח, ולהרים מחבת. חתוך כל קצוות מעוגלים מפולנטה (שמור קישוטים לשימוש אחר).
חותכים פולנטה לשניים כדי ליצור שני מלבנים שווים (סכין לנגב עם מגבת נייר רטובה לפי הצורך כדי למנוע דבק), ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרצועות רוחב 1/2 אינץ 'ו 3 עד 4 אינץ' ארוך כדי לייצר צ 'יפס עבה (או לחתוך רצועות במחצית דרך צד רחב יותר כדי לייצר צ' יפס דק, מרובע לחתוך). לקצץ קצוות לא אחידים.
מורחים כ 1/2 כוס קמח על צלחת מעוטרת לגלגל כל רצועת פולנטה קלות בקמח.
יוצקים שמן 3 אינץ ' לתוך מטגן עמוק להגדיר ב 375 (או בינוני גבוה) או עמוק, כבד, מחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מגיע ל-375, כשהוא עובד בקבוצות, רצועות פולנטה נמוכות יותר לתוך שמן בסל של טיגון עמוק או כמה בכל פעם עם כפית מחוררת; ומטגנים עד פריך וזהב, 7 עד 9 דקות.
הסר עם סל או כפית מחוררת.
מסננים בקצרה על מגבות נייר, ולאחר מכן להעביר, בשכבה אחת, כדי מחבתות אפייה ולשמור חם בתנור 200.
מפזרים צ ' יפס עם מלח ומגישים עם רוטב עגבניות מתובל.