צ'יפס פיתה אפוי עם שלוש מטבל בצל חרוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס פיתה אפוי עם שלוש טבילה בצל חרוך. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפס פיתה אפוי - צ' יפס פיתה מתובל בריא, מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה, ו הכל אפוי פיתות צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את שמן הזית, 1/2 כף מלח, פפריקה מעושנת, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה.
מברשת שמן מתובל על פיתה הראשונה, מחסנית פיתה אחרת על גבי וחזור עד שיש לך 3 פיתות. אני חוזר, מכין ערימה נוספת.
השתמש בסכין לחתוך את הערימה ל8 טריזים. חזור עם הערימה השנייה. מסדרים את הצ ' יפס בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 דקות. הפוך ואפה עד לזהב וקלוי, עוד 2 עד 3 דקות.
מפזרים את הצ ' יפס עם הנותרים 1/2 כף מלח ברגע שאתה מסיר אותם מהתנור.
מגישים עם שלוש מטבל בצל החרוך.
פורסים את הבצל ל-4 טריזים.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מברשת בצל ירוק ובצל עם שמן זית. גריל עד שהם מתרככים ואת מבחוץ הוא חרוך, כ 5 דקות עבור בצל ירוק ו 10 דקות עבור הבצל. קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הבצל דק מאוד. שים בקערה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, מסקרפונה, ווסטרשייר, מיץ לימון, מלח, פלפל, עירית ורוטב חם ומערבבים יחד. צ ' יל לפחות 30 דקות לפני ההגשה.