צ'יפס תפוחי אדמה פוקר
צ'יפס פוקר יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, תפוחי אדמה בעור, אורז תערובת רוטב שום קלוי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה מרהיב. מתכונים דומים: בייקון צ'דר תפוחי אדמה צ' יפס (לא לזרוק קליפות תפוחי אדמה שלך!), צ'יפס בגריל, ו צ'יפס בטטה.
הוראות
מערבבים קמח ורוטב שום בשקית פלסטיק גדולה לאטום מחדש. תניח בצד.
לשטוף ולייבש תפוחי אדמה. באמצעות מבצעה מנדולינה, לחתוך דק לתוך דיסקים עגולים. החל בתפוחי אדמה מתוקים, מוסיפים כמחצית הפרוסות לקמח המנוסה. Shake בשקית. מסדרים על מחבת הסדין וחוזרים עם תפוחי אדמה שנותרו. צ ' יל מתובל תפוחי אדמה במשך כ 20 דקות.
יוצקים שמן לתנור הולנדי גדול וכבד עד שהוא קצת פחות מחצי הדרך במעלה צידי הסיר.
בקבוצות קטנות, מטגנים תפוחי אדמה עד פריך.
מסננים על מגבות נייר העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. חזור עם שאר הצ ' יפס.