צ'יפס תפוחים עם גלידת בורבון
צ'יפס תפוחים עם גלידת ויסקי הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תפוחים ורודים גברת, שמן חריע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו כיסוני תירס עם קצפת קוקוס וסירופ ויסקי מתוק דבש.
הוראות
תערובת סוכר וcinnamon בקערה קטנה. לעשות קדימה: Coating יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי; חנות בטמפרטורת החדר.
ממיסים חמאה במחבת heavylarge מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סוכר וקינמון;לזרוק למעיל. Sauté עד תפוחים הם חום בכתמים במכרז, ערבוב לעתים קרובות, על 10minutes.
מוסיפים סיידר וחומץ. לבשל untilall נוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 4minutes. מניחים בצד מילוי במחבת להתקרר.
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר על משטח העבודה.
מקציף, סוכר, קליפת לימון,אבקת אפייה ותבלינים בקערה גדולה להתמזג.
Whiskbuttermilk, חלמונים ביצה, וקערה בינונית חמאה מומסת להתמזג. בהדרגה תערובת stirbuttermilk לתוך מרכיבים יבשים.מקציפים חלבונים ביצה ומלח גס בקערת anothermedium עד פסגות טופס. בעדינות מתקפל לבנים לתוך בסיס fritter, ולאחר מכן לקפל מילוי תפוח מקופל.
יוצקים מספיק שמן לתוך גדולהאוקפן כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ ' (5 כוסות to6). צרף מדחום ומטגנים עמוקים אל מעבר למחבת.
חום שמן 320°f עד 330°f חום overmedium. עבודה בקבוצות של 5 או 6, טיפת הבלילה לתוך שמן על ידי כף. Fryfritters עד חום זהוב עמוק ומבושל דרך, מפנה fritters מדי פעם וחום משופע כדי לשמור על טמפרטורת שמן, כ 4 דקות לכל אצווה. באמצעות סלוטדספון, להעביר כיסונים למגבות נייר.
לנקז בקצרה, ואז לזרוק לביבות חמות ציפוי לאפר-סוכר.
העברה לסדין אפייה largerimmed. האם קדימה יכול bemade 2 שעות קדימה.
בואו נעמוד על מערכת החדרים. לחמם מחדש ב 350°f תנור 5minutes, אם תרצה.