קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

צ'יפס תפוחים עם גלידת בורבון

צ'יפס תפוחים עם גלידת בורבון
צ'יפס תפוחים עם גלידת ויסקי הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תפוחים ורודים גברת, שמן חריע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו כיסוני תירס עם קצפת קוקוס וסירופ ויסקי מתוק דבש.

הוראות

1
תערובת סוכר וcinnamon בקערה קטנה. לעשות קדימה: Coating יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי; חנות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
ממיסים חמאה במחבת heavylarge מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תוספות.
3
מפזרים סוכר וקינמון;לזרוק למעיל. Sauté עד תפוחים הם חום בכתמים במכרז, ערבוב לעתים קרובות, על 10minutes.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים סיידר וחומץ. לבשל untilall נוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 4minutes. מניחים בצד מילוי במחבת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מקציף, סוכר, קליפת לימון,אבקת אפייה ותבלינים בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
Whiskbuttermilk, חלמונים ביצה, וקערה בינונית חמאה מומסת להתמזג. בהדרגה תערובת stirbuttermilk לתוך מרכיבים יבשים.מקציפים חלבונים ביצה ומלח גס בקערת anothermedium עד פסגות טופס. בעדינות מתקפל לבנים לתוך בסיס fritter, ולאחר מכן לקפל מילוי תפוח מקופל.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מספיק שמן לתוך גדולהאוקפן כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ ' (5 כוסות to6). צרף מדחום ומטגנים עמוקים אל מעבר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חום שמן 320°f עד 330°f חום overmedium. עבודה בקבוצות של 5 או 6, טיפת הבלילה לתוך שמן על ידי כף. Fryfritters עד חום זהוב עמוק ומבושל דרך, מפנה fritters מדי פעם וחום משופע כדי לשמור על טמפרטורת שמן, כ 4 דקות לכל אצווה. באמצעות סלוטדספון, להעביר כיסונים למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
לנקז בקצרה, ואז לזרוק לביבות חמות ציפוי לאפר-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
העברה לסדין אפייה largerimmed. האם קדימה יכול bemade 2 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו נעמוד על מערכת החדרים. לחמם מחדש ב 350°f תנור 5minutes, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כיסוני תל על מגש.
10
מגישים עם
11
גלידת בורבון.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)