קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

צ'יפס תפוחים עם גלידת בורבון

צ'יפס תפוחים עם גלידת בורבון
צ'יפס תפוחים עם גלידת ויסקי הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תפוחים ורודים גברת, שמן חריע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו כיסוני תירס עם קצפת קוקוס וסירופ ויסקי מתוק דבש.

הוראות

1
תערובת סוכר וcinnamon בקערה קטנה. לעשות קדימה: Coating יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי; חנות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
ממיסים חמאה במחבת heavylarge מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תוספות.
3
מפזרים סוכר וקינמון;לזרוק למעיל. Sauté עד תפוחים הם חום בכתמים במכרז, ערבוב לעתים קרובות, על 10minutes.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מוסיפים סיידר וחומץ. לבשל untilall נוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 4minutes. מניחים בצד מילוי במחבת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מקציף, סוכר, קליפת לימון,אבקת אפייה ותבלינים בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
Whiskbuttermilk, חלמונים ביצה, וקערה בינונית חמאה מומסת להתמזג. בהדרגה תערובת stirbuttermilk לתוך מרכיבים יבשים.מקציפים חלבונים ביצה ומלח גס בקערת anothermedium עד פסגות טופס. בעדינות מתקפל לבנים לתוך בסיס fritter, ולאחר מכן לקפל מילוי תפוח מקופל.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים מספיק שמן לתוך גדולהאוקפן כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ ' (5 כוסות to6). צרף מדחום ומטגנים עמוקים אל מעבר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום שמן 320°f עד 330°f חום overmedium. עבודה בקבוצות של 5 או 6, טיפת הבלילה לתוך שמן על ידי כף. Fryfritters עד חום זהוב עמוק ומבושל דרך, מפנה fritters מדי פעם וחום משופע כדי לשמור על טמפרטורת שמן, כ 4 דקות לכל אצווה. באמצעות סלוטדספון, להעביר כיסונים למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
לנקז בקצרה, ואז לזרוק לביבות חמות ציפוי לאפר-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
העברה לסדין אפייה largerimmed. האם קדימה יכול bemade 2 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
בואו נעמוד על מערכת החדרים. לחמם מחדש ב 350°f תנור 5minutes, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כיסוני תל על מגש.
10
מגישים עם
11
גלידת בורבון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)