צ'לופה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 571 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך כמון טחון, צ'ילי, סלסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'לופה עוף, צ'לופה גרנדה, ו צ'יק 'ן צ' לופה.
הוראות
1
מניחים שעועית ומספיק מים לכיסוי ב -3 קו. סיר. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; תן לעמוד במשך שעה 1.
3
מסננים שעועית וזורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
ב-3 קו-טי. סיר איטי, שלב מים, בצל, צ 'ילי, שום, אבקת צ' ילי, מלח, כמון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מוסיפים צלי ושעועית. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 שעות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 6 שעות יותר או עד שהחזיר רך מאוד.