קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות100
ציון בריאות29
מגזין

צבי בולוניה

צבי בולוניה
צבי בולוניה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-120 ומחירו 3 מנות.3 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך מונוסודיום גלוטמט, פלפל גרוס גס, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו בולוניה מעושנת, כריך בולוניה טוב יותר, ו נקניקיית הצבאים הטובה ביותר שתאכלו אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את תערובת הריפוי, הסוכר, מונוסודיום גלוטמט, מייס, חרדל, פלפל גרוס, פתיתי פלפל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מייס קרקעמייס קרקע
MsgMsg
2
מפזרים מעל בשר צבי באמבט ערבוב גדול.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
3
מערבבים את התבלינים לתוך הבשר, ואז יוצקים את העשן הנוזלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מערבבים יחד ביד מספר דקות עד לאיחוד טוב מאוד.
5
מכניסים למיכל לא תגובתי (זכוכית או פלסטיק), מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות. הכן תרמילים על פי הערה להלן, לאפשר להשרות לילה.
6
כדי דברים, לחתוך 2 רגל (60 סנטימטר) חתיכת מעטפת, לצבוט את המים, ולקשור קשר בקצה אחד. בעזרת מילוי נקניקיות או משפך גדול, מלא את המעטפת עד 4 אינץ ' מהקצה. קושרים את הקצה הפתוח קרוב לבשר, כך שהבולוניה יציבה. קושרים את שני הקצוות יחד ליצירת עיגול. חזור על הפעולה עם שאר המעטפות ובולוניה.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
7
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים את הבולוניה בתנור שחומם מראש עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס), בערך 2 שעות. לאחר הבישול מניחים להתקרר ומכניסים למקרר לקור. ניתן לשמור את הבולוניה עטופה היטב במקפיא. להגשה חותכים את המעטפת לאורכה ואז פורסים את הבולוניה לפרוסות דקות. מקלפים את המעטפת מפרוסות הבולוניה וזורקים לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®