צדפות באפלו מטוגנות מצריכות בסביבה 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. אם יש לכם רוטב חריף, קמח תירס, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו צדפות מטוגנות מחבת, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים צדפות וחמאה בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top. לכסות או לאטום ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
צדפות
2
לנקז צדפות היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
3
מערבבים את הקמח ואת 8 המרכיבים הבאים. לדלות צדפות בתערובת קמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
קמח לכל מטרה
4
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מטגנים צדפות, בקבוצות, 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מערבבים יחד חמאה מומסת, רוטב חם, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
רוטב חריף
חמאה
8
יוצקים תערובת חמאה באופן שווה על צדפות מטוגנות חמות.