צדפות בזיגוג הדר עם סלסה אבוקדו
המתכון צדפות מזוגגות הדר עם סלסה אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צדפות ים, שמן זית, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלמון מזוגג דבש עם סלסה אבוקדו הדר, צדפות עם סלסה אבוקדו, ו צדפות עם סלסה אבוקדו.
הוראות
כדי להכין צדפות, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק היטב.
הוסף צדפות למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
כדי להכין זיגוג, לשלב מיץ ליים ואת המרכיבים הבאים 7 (מיץ ליים דרך שן שום 1) בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מוסיפים תערובת מיץ למחבת. מבשלים 7 דקות או עד זיגוג הופך מבריק ומתחיל להתעבות.
טפטוף זיגוג הדר על הצדפות; להוסיף בצל ירוק ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס. לזרוק היטב.
כדי להכין סלסה, לשלב עגבניות קצוצות ומרכיבים שנותרו למעט חסה; לזרוק היטב.
מגישים על עלי חסה, אם תרצה.