קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צדפות בזיגוג הדר עם סלסה אבוקדו

צדפות בזיגוג הדר עם סלסה אבוקדו
המתכון צדפות מזוגגות הדר עם סלסה אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צדפות ים, שמן זית, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלמון מזוגג דבש עם סלסה אבוקדו הדר, צדפות עם סלסה אבוקדו, ו צדפות עם סלסה אבוקדו.

הוראות

1
כדי להכין צדפות, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף צדפות למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כדי להכין זיגוג, לשלב מיץ ליים ואת המרכיבים הבאים 7 (מיץ ליים דרך שן שום 1) בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים תערובת מיץ למחבת. מבשלים 7 דקות או עד זיגוג הופך מבריק ומתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
טפטוף זיגוג הדר על הצדפות; להוסיף בצל ירוק ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
כדי להכין סלסה, לשלב עגבניות קצוצות ומרכיבים שנותרו למעט חסה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
מגישים על עלי חסה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה חמאהעלי חסה חמאה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו קלופים חתוכים לקוביותאבוקדו קלופים חתוכים לקוביות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק1גבינת פרמזן מגוררתכוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר מגורד טריג'ינג'ר מגורד טרי1שן שום, כתוששן שום, כתוש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גבינת פרמזן מגוררתפלפל חלפיניו קצוץפלפל חלפיניו קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1גבינת פרמזן מגוררתמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1אוראו ממולאים כפוליםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שזיף קצוץעגבניות שזיף קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק680פלפל האבנרוצדפות ים, חתוכות לחצי אופקיתצדפות ים, חתוכות לחצי אופקית

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.