המתכון צדפות מזוגגות הדר עם סלסה אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צדפות ים, שמן זית, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלמון מזוגג דבש עם סלסה אבוקדו הדר, צדפות עם סלסה אבוקדו, ו צדפות עם סלסה אבוקדו.
הוראות
1
כדי להכין צדפות, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; לזרוק היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף צדפות למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כדי להכין זיגוג, לשלב מיץ ליים ואת המרכיבים הבאים 7 (מיץ ליים דרך שן שום 1) בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלות
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים תערובת מיץ למחבת. מבשלים 7 דקות או עד זיגוג הופך מבריק ומתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
טפטוף זיגוג הדר על הצדפות; להוסיף בצל ירוק ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
רוטב שומשום יפני מוכן
8
כדי להכין סלסה, לשלב עגבניות קצוצות ומרכיבים שנותרו למעט חסה; לזרוק היטב.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.