צדפות ברוטב חמאה טרגון
צדפות עם רוטב חמאה טרגון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 215 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון טרי, יין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו צדפות צרובות עם רוטב טרגון-חמאה, צדפות עם קרם טרגון וחסה נבולה חמאה, ו צדפות עם פירה עם רוטב טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף השמן עם 1/2 כף של החמאה על חום מתון. מתבלים את הצדפות עם 1/2 כפית מלח ופלפל. שים חצי מהצדפות במחבת. לבשל עד השחמה, על 2 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה בצד השני ופשוט עשה, 1 עד 2 דקות.
מחממים את השמן 1 כף הנותרים עם 1/2 כף החמאה במחבת ומבשלים את הצדפות הנותרות.
שים את המחבת על חום נמוך בינוני ולהוסיף את היין. מרתיחים עד מופחת כ 2 כפות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר.
לטאטא את הנותרים 4 כפות חמאה לתוך היין. החמאה לא צריכה להמיס לחלוטין אלא רק לרכך כדי ליצור רוטב חלק.
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, גרידת לימון, ואת טרגון.
יוצקים את הרוטב על הצדפות.
המלצת יין: עבור מימד נוסף של טעם עם צלחת רכיכה קלאסית זו, לנסות גרי פינו. דוגמאות מרגשות מגיעות כעת מאורגון.