צדפות ברוטב יין לבן אני
צדפות ברוטב יין לבן אני ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. אם יש לך יין, חומץ יין, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן, צדפות מטוגנות עם הפחתת יין לבן, ו צדפות ים מקורמלות עם יין לבן ואספרגוס מעוטר בסרט.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב יין לבן, חומץ יין, ושאלוט. מבשלים עד נוזל הוא כמעט התאדה, כ 1 כף שמאל. מערבבים שמנת כבדה ולתת להרתיח עד מופחת בחצי. מערבבים בחמאה 1 כף בכל פעם, המאפשר לכל להמיס לפני הוספת הבא. להתחמם תוך הכנת הצדפות.
מחממים תנור על הגדרת broiler.
מברשת צדפות עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים תחת מטאטא שחומם מראש במשך 2 דקות בכל צד, עד צדפות אטומות, עם קצת חום סביב הקצוות.
מניחים כפית של רוטב על כל צלחת, ומעל עם 4 צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.