קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צדפות ברוטב לימון לבן

צדפות ברוטב לימון לבן
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות ברוטב לימון לבן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל טחון, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו צדפות ברוטב יין לבן, ספגטי וצדפות ברוטב יין לבן, ו צדפות קטנות מאודות ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף צדפות ביסודיות, להשליך כל כי הם סדוקים או פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מניחים צדפות בקערה גדולה; מכסים במים קרים, ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
לנקז ולשטוף צדפות; להפריש. תשליך קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מערבבים צדפות, בצל קצוץ, שאלוט ויין בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 6 דקות או עד שרוב הצדפות פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
הסר צדפות לקערת הגשה כפי שהם פתוחים; להתחמם. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. מביאים את הנוזלים הנותרים לרתיחה; מבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים נוזל דרך מסננת, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
להמיס מרגרינה בסיר כבד על אש נמוכה; להוסיף קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מוסיפים חלב, שמורות 1 כוס של נוזל צדפות, קליפת לימון, מיץ לימון ושום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
יוצקים רוטב על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.