צדפות ברוטב לימון לבן
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות ברוטב לימון לבן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל טחון, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו צדפות ברוטב יין לבן, ספגטי וצדפות ברוטב יין לבן, ו צדפות קטנות מאודות ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צדפות ביסודיות, להשליך כל כי הם סדוקים או פתוחים.
מניחים צדפות בקערה גדולה; מכסים במים קרים, ומפזרים קמח תירס.
לנקז ולשטוף צדפות; להפריש. תשליך קמח תירס.
מערבבים צדפות, בצל קצוץ, שאלוט ויין בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 6 דקות או עד שרוב הצדפות פתוחות.
הסר צדפות לקערת הגשה כפי שהם פתוחים; להתחמם. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. מביאים את הנוזלים הנותרים לרתיחה; מבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
יוצקים נוזל דרך מסננת, ומניחים בצד.
להמיס מרגרינה בסיר כבד על אש נמוכה; להוסיף קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מוסיפים חלב, שמורות 1 כוס של נוזל צדפות, קליפת לימון, מיץ לימון ושום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, בצל ירוק, מלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.