קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

צדפות ברות 'י וצ' וריסו

צדפות ברות 'י וצ' וריסו
צדפות ברות 'י וצ' וריסו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך נקניק צ'וריסו, נורת שומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, צדפות עם צ'וריסו, ו צדפות צ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה עם מכסה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הצ ' וריסו, מבשלים עד שהוא משחרר חלק מהשומן שלו והשמן נצבע על ידי התבלינים שלו, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
תבליניםתבלינים
שמן בישולשמן בישול
3
מוסיפים את שומר ובצל ומבשלים עד מתרכך וריחני, על 4 דקות. לאחר מכן, להוסיף את השום, פימנטון ופלפל אדום כתוש ומבשלים 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים את מיץ הצדפות ויין לבן ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפותמיץ צדפות
יין לבןיין לבן
5
מוסיפים את הצדפות למרק. מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, 5 עד 6 דקות. תזרקו צדפות שלא נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
צדפותצדפות
6
לאחר שהצדפות נפתחו, מוסיפים את הפטרוזיליה, החמאה, גרידת לימון ומיץ. צלחת את הצדפות עם שפע של הנוזל ומגישים עם חתיכת לחם פריך כדי sop את כל מרק טעים!
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
מרקמרק
צדפותצדפות
מיץמיץ

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.