צדפות ברות 'י וצ' וריסו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך נקניק צ'וריסו, נורת שומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, צדפות עם צ'וריסו, ו צדפות צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט גדולה עם מכסה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הצ ' וריסו, מבשלים עד שהוא משחרר חלק מהשומן שלו והשמן נצבע על ידי התבלינים שלו, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
תבלינים
שמן בישול
3
מוסיפים את שומר ובצל ומבשלים עד מתרכך וריחני, על 4 דקות. לאחר מכן, להוסיף את השום, פימנטון ופלפל אדום כתוש ומבשלים 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת פימנטון
שומר
שום
בצל
4
מוסיפים את מיץ הצדפות ויין לבן ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
יין לבן
5
מוסיפים את הצדפות למרק. מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, 5 עד 6 דקות. תזרקו צדפות שלא נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
צדפות
6
לאחר שהצדפות נפתחו, מוסיפים את הפטרוזיליה, החמאה, גרידת לימון ומיץ. צלחת את הצדפות עם שפע של הנוזל ומגישים עם חתיכת לחם פריך כדי sop את כל מרק טעים!
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.