קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

צדפות והמבורגרים בייקון תירס עם מיונז חריף

צדפות והמבורגרים בייקון תירס עם מיונז חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צדפות והמבורגרים בייקון תירס עם מיונז חריף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 723 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אוזניים של תירס, עגבניות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צדפות והמבורגרים בייקון תירס עם מיונז חריף, אבוקדו ומיונז חריף ממולאים המבורגרים, ו המבורגר טונה בגריל עם מיונז חריף.

הוראות

1
בקערה קטנה, למזג את המיונז עם הקטשופ. מתבלים בטבסקו, מלח ופלפל. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
קטשופקטשופ
רוטב טבסקורוטב טבסקו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את התירס עד במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
העברה לצלחת ולתת מגניב מעט. עבודה על הצלחת, לחתוך את הגרעינים מן הקורים; תצטרך 1 1/2 כוסות של גרעיני תירס.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
4
במעבד מזון, לעבד 3/4 כוס של גרעיני התירס כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים שליש מהצדפות, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל ומעבדים למשחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פלפלפלפל
מלחמלח
6
מוסיפים את הצדפות שנותרו ולעבד עד רק מעורבב; צריך להיות גושים קטנים של צדפה בתערובת. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את הנותרים 3/4 כוס גרעינים תירס. עם ידיים משומנות, לטפוח את התערובת לתוך המבורגרים, ואז לכסות ולקרר אותם עד מוכן גריל.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
7
תדליק גריל. טוסט לחמניות המבורגר על אש בינונית-חמה, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברישים את המבורגרים צדפות עם שמן צמחי וגריל אותם על אש בינונית-חמה עד שהם חרוך יפה ובקושי מבושל במרכז, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מורחים שכבה דקה של מיונז חריף על שני חצאי הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
מורחיםמורחים
גלולגלול
10
מניחים את פרוסות החסה והעגבניות על החצאים התחתונים ומעלה עם המבורגרים צדפות. מעל כל המבורגר עם 2 פרוסות בייקון. סגור את הסנדוויצ ' ים והגש מיד עם המיונז המתובל שנשאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מיונזמיונז
חסהחסה
צדפותצדפות
בייקוןבייקון
11
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומיונז חריף המבורגרים מבושלים בקירור בנפרד לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
12
המלצת יין: שרדונה זול, בשלים עם אלון קטן יאלף את התבלין במיונז ולהשלים את הרכיבים המלוחים והמתוקים האחרים בהמבורגר הזה. שני בקבוקים טובים: אחוזות אומקה ספרינגס 2000 מניו זילנד או נמל סלמון 2000 ממדינת וושינגטון.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
מיונזמיונז
סלמוןסלמון
ייןיין

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.