צדפות ים בגריל עם סלט תירס
צדפות ים בגריל עם סלט תירס נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, עגבניות ענבים, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, ו צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את התירס עד במכרז, על 5 דקות.
ניקוז ומגניב. העמד את התירס בקערה גדולה וחתוך את הגרעינים.
מוסיפים את העגבניות, הבצל והבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
בבלנדר, מחית את השאלוט עם חומץ, מים חמים וחרדל. עם בלנדר על, לאט להוסיף 6 כפות של שמן הזעפרן עד בשילוב. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל, ואז זורקים עם סלט התירס.
בקערה גדולה, לזרוק את הנותרים 1 כף שמן עם הצדפות; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים חצי מהצדפות בכל פעם למחבת וגריל על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה, כ 4 דקות לכל אצווה. תלוש את סלט התירס על צלחות, למעלה עם הצדפות ומגישים.