קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

צדפות ים בגריל עם סלט תירס

צדפות ים בגריל עם סלט תירס
צדפות ים בגריל עם סלט תירס נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, עגבניות ענבים, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, ו צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את התירס עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז ומגניב. העמד את התירס בקערה גדולה וחתוך את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את העגבניות, הבצל והבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
בבלנדר, מחית את השאלוט עם חומץ, מים חמים וחרדל. עם בלנדר על, לאט להוסיף 6 כפות של שמן הזעפרן עד בשילוב. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל, ואז זורקים עם סלט התירס.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה גדולה, לזרוק את הנותרים 1 כף שמן עם הצדפות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים מחבת גריל גדולה.
7
מוסיפים חצי מהצדפות בכל פעם למחבת וגריל על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה, כ 4 דקות לכל אצווה. תלוש את סלט התירס על צלחות, למעלה עם הצדפות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.