צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה
צריך מנה עיקרית צמחונית? צדפות ים מוקפצות עם קוסקוס בשומשום תפוח ופטריות כרובית סגולות וצהובות יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, רכשו אצות wakame, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צ'יפוטלה בטטה ופירה תפוחים מתובל, ו צדפות צרובות מחבת עם כרובית, חזרת ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הסגולה, שמנת וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הצהובה, שמנת, וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה.
הסר מהחום ולאחר מכן להוסיף את הקוסקוס, מערבבים, מכסים, ולתת לשבת במשך 5 דקות. באמצעות מזלג, fluff את הקוסקוס ואז לקפל את זרעי תפוח ושומשום. כסה וחמם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המלח ואת אבקת קארי.
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן. לצרוב את הצדפות, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב עמוק משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
חותכים כל צדפה בחצי אופקית ועונה עם מלח קארי.
מחלקים את פירה כרובית סגול וצהוב בין 4 צלחות. מסדרים כף של קוסקוס בצד אחד של כל צלחת. מסדרים 6 צדפות חצי בצד השני של כל צלחת.
מקשטים עם פלחי סיד ואצות wakame, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.