צדפות ים עם ורמוט
צדפות ים עם ורמוט הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. אם יש לך לבבות ארטישוק במים, צלפים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות עם פירה אפונה ורוטב ורמוט, ו צדפות עגל עם צלפים, ורמוט ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
להוסיף 2 סיבובים של מחבת שמן זית, על 2 כפות ואת שאלוט קצוצים למחבת. לבשל שאלוט בשמן דקה בערך, להוסיף לבבות ארטישוק ולזרוק לחום דרך. ארטישוק העונה עם מלח ופלפל לשלב עם פטרוזיליה וצלפים.
להעביר ארטישוקים לצלחת הגשה.
מחקת את המחבת וחוזרת לחום, מעלה קצת את החום. העונה סחוטה וגוזמת צדפות עם מלח ופלפל.
מוסיפים 1 סיבוב של שמן זית למחבת החמה מאוד ומניחים מיד את הצדפות במחבת. לצרוב את הצדפות בשכבה אחת, גורם להם לקרמל, 2 דקות בכל צד.
מוסיפים ורמוט למחבת ומבשלים את האלכוהול, 1 עד 2 דקות. מסדרים את הצדפות בורמוט מעל הארטישוקים ומגישים.