צדפות מאודות בירה ושבלולים
צדפות מאודות בירה ומולים הוא pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שיכר חיוור, חמאה, טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קונכיות דקות עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים ו CocoWhip ליים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו צדפות מאודות או מולים, מולים מאודים וצדפות, ו צדפות מאודות או מולים במרק מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או תנור הולנדי, מחממים חמאה ושמן על חום בינוני.
להוסיף שאלוט, טימין, ושום; לבשל עד שאלוט מתחילים לרכך, על 3 דקות.
להוסיף בירה, ולהביא לרתיחה.
מוסיפים צדפות ומולים; חוזרים לרתיחה עדינה.
מכסה סיר עם מכסה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. לבשל עד פגזים לפתוח, כ -10 דקות. להשליך פגזים שלא נפתחו.
מגישים עם טריזי לימון וקערה עבור הפגזים.