קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מוקפצות ברוטב שעועית פיקנטית

צדפות מוקפצות ברוטב שעועית פיקנטית
מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם 73 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מוקפצות עם רוטב שעועית פיקנטי יכול להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שיני שום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות מוקפצות ברוטב שעועית שחורה, תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, ו מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביסודיות להשרות את הצדפות בכמה שינויים של מים קרים, השלכת כל צדפות פתוחות. לשפשף את הפגזים עם מברשת נוקשה כדי להסיר כל חצץ, ואז לשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים את הצדפות במסננת מתייבשים עם מגבות נייר; להפריש.מערבבים את מיץ הצדפה או מרק עוף, רוטב שעועית, ורוטב סויה יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים ווק שטוח 14 אינץ ' או מחבת גדולה (לא מקל) על חום גבוה עד חרוז של ריקודי מים כאשר ירד במחבת, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
לטפטף את השמן סביב ההיקף של ווק או פאן ולהוסיף את שאלוט, שום, וג ' ינג ' ר. באמצעות מרית מתכת, מוקפץ עד ריחני, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את הצדפות שמורות ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום או צ ' ילה ומערבבים עד בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
7
מוסיפים את תערובת רוטב השעועית השמורה, מכסים במכסה הדוק, ומבשלים 4 דקות, ערבוב פעם אחת בכל דקה. לחשוף ומערבבים ומטגנים עד הצדפות פתוחות לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מעבירים את הצדפות הפתוחות לצלחת הגשה וממשיכים לטגן, מעבירים את הצדפות לצלחת כשהן נפתחות, עד שהתערובת של רוטב השעועית מצטמצמת לעקביות שובבה. זרוק כל צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים לשלב, ושופכים את הרוטב על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו