קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מוקפצות ברוטב שעועית פיקנטית

צדפות מוקפצות ברוטב שעועית פיקנטית
מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם 73 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מוקפצות עם רוטב שעועית פיקנטי יכול להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שיני שום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות מוקפצות ברוטב שעועית שחורה, תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, ו מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביסודיות להשרות את הצדפות בכמה שינויים של מים קרים, השלכת כל צדפות פתוחות. לשפשף את הפגזים עם מברשת נוקשה כדי להסיר כל חצץ, ואז לשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים את הצדפות במסננת מתייבשים עם מגבות נייר; להפריש.מערבבים את מיץ הצדפה או מרק עוף, רוטב שעועית, ורוטב סויה יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים ווק שטוח 14 אינץ ' או מחבת גדולה (לא מקל) על חום גבוה עד חרוז של ריקודי מים כאשר ירד במחבת, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
לטפטף את השמן סביב ההיקף של ווק או פאן ולהוסיף את שאלוט, שום, וג ' ינג ' ר. באמצעות מרית מתכת, מוקפץ עד ריחני, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את הצדפות שמורות ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום או צ ' ילה ומערבבים עד בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
7
מוסיפים את תערובת רוטב השעועית השמורה, מכסים במכסה הדוק, ומבשלים 4 דקות, ערבוב פעם אחת בכל דקה. לחשוף ומערבבים ומטגנים עד הצדפות פתוחות לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מעבירים את הצדפות הפתוחות לצלחת הגשה וממשיכים לטגן, מעבירים את הצדפות לצלחת כשהן נפתחות, עד שהתערובת של רוטב השעועית מצטמצמת לעקביות שובבה. זרוק כל צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים לשלב, ושופכים את הרוטב על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו