צדפות מוקפצות ברוטב שעועית פיקנטית
מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם 73 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מוקפצות עם רוטב שעועית פיקנטי יכול להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שיני שום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות מוקפצות ברוטב שעועית שחורה, תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, ו מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
ביסודיות להשרות את הצדפות בכמה שינויים של מים קרים, השלכת כל צדפות פתוחות. לשפשף את הפגזים עם מברשת נוקשה כדי להסיר כל חצץ, ואז לשטוף היטב.
מסננים את הצדפות במסננת מתייבשים עם מגבות נייר; להפריש.מערבבים את מיץ הצדפה או מרק עוף, רוטב שעועית, ורוטב סויה יחד בקערה קטנה; להפריש.
מחממים ווק שטוח 14 אינץ ' או מחבת גדולה (לא מקל) על חום גבוה עד חרוז של ריקודי מים כאשר ירד במחבת, על 1 עד 2 דקות.
לטפטף את השמן סביב ההיקף של ווק או פאן ולהוסיף את שאלוט, שום, וג ' ינג ' ר. באמצעות מרית מתכת, מוקפץ עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים את הצדפות שמורות ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום או צ ' ילה ומערבבים עד בשילוב, כ -30 שניות.
מוסיפים את תערובת רוטב השעועית השמורה, מכסים במכסה הדוק, ומבשלים 4 דקות, ערבוב פעם אחת בכל דקה. לחשוף ומערבבים ומטגנים עד הצדפות פתוחות לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מעבירים את הצדפות הפתוחות לצלחת הגשה וממשיכים לטגן, מעבירים את הצדפות לצלחת כשהן נפתחות, עד שהתערובת של רוטב השעועית מצטמצמת לעקביות שובבה. זרוק כל צדפות שלא נפתחו.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים לשלב, ושופכים את הרוטב על הצדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו