מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 477 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ יין, קמח תירס, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צדפות מטוגנות, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
2
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
3
לטאטא יחד את החמאה, אבקת שום, פפריקה ורוטב חם בצלחת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
חלב-חמאה
רוטב חריף
פפריקה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מקציף
4
לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, מלח ופלפל יחד בצלחת תבשיל נפרד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח תירס
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מקציף
5
מוסיף את הצדפות לחמאה ולתת לספוג. ואז להסיר, לתת את טפטוף עודף, לדלות דרך תערובת קמח תירס, הקשה על עודף. מטגנים בשמן החם בקבוצות, עד זהב פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח תירס
צדפות
שמן בישול
6
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מגישים חם עם רוטב Remoulade.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
8
מערבבים יחד את המיונז, חרדל, פפריקה, חומץ, רוטב ווסטרשייר ורוטב חם בקערה קטנה עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
מיונז
רוטב חריף
חרדל
פפריקה
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מגישים מיד או מכסים בניילון נצמד ומקררים עד ההגשה.