צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות מטוגנות וצדפות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לך לימון, צדפות מקולפות, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צדפות או צדפות קזינו, בר גלם (צדפות וצדפות) עם מתכון Mignonette אסיה, ו רוטב שום-חמאה לצדפות, צדפות ומולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יוצקים מספיק שמן זית למחבת גדולה, עמוקה וכבדה כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.