צדפות מטוגנות עם Rémoulade חריף נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך טרגון, פפריקה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות מטוגנות ברוטב עגבניות-Remoulade, חמוצים מטוגנים עם Remoulade חריף, ו שרימפס מטוגנים עם Remoulade חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את המיונז בקערה בינונית, מוסיפים את החרדל, צלפים, אנשובי קורנפלקס, עשבי תיבול, שאלוט, פפריקה, רוטב חריף, חומץ, גרידת לימון ומיץ לימון ומערבבים כדי להתמזג. לטעום ולהתאים את התיבול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
Gherkins
גרידת לימון
מיונז
רוטב חריף
תיבול
אנשובי
חרדל
פפריקה
שאלות
חומץ
צלפים
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום גבוה עד שהוא רושם 177° על מדחום טיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
3
בינתיים, לשלב את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל, וקיין בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח תירס
פלפל קאיין טחון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שים את חלב החמאה בקערה רדודה נוספת ותוסיף את הצדפות. אחד אחד, להעביר את הצדפות מן החמאה לתערובת קמח התירס, פונה מעיל ביסודיות, ומניח את הצדפות על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח תירס
צדפות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
מניחים כפית של rmoulade בכל צדפה נקייה לארגן על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
6
בזהירות לזרוק את הצדפות, בקבוצות של כ 6 בכל פעם, לתוך שמן חם לבשל, הופך פעם או פעמיים, עד הזהב, 2-3 דקות.