קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מטוגנות עם טאנגי קרם פרש

צדפות מטוגנות עם טאנגי קרם פרש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם עלי טימין, panko, ביצי דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם קרם פרש, לימון וטרגון, חזיר מטוגן במחבת עם קרם פרש ושזיפים מיובשים, ו דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-17
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בזהירות לקלף צדפות על סיר קטן, כבד. לנתק בשר צדפות מקליפות; להסיר צדפות מקליפות לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר על מחבת, לכידת ליקר צדפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים צדפות בקערה קטנה; צמרמורת. השליכו חצאים העליונים של פגזים. לגרד שריר adductor מן החצאים התחתונים של פגזים; להיפטר שריר. לשפשף את החלק התחתון של פגזים נקי. מסדרים את החצאים התחתונים של פגזים על מחבת ג ' לי רול; מניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים יין ו 4 מרכיבים הבאים (דרך טרגון) לסיר עם ליקר צדפות, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 9 דקות או עד מופחת 3 כפות. מסננים דרך מסננת עדינה מרופדת עם cheesecloth, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף קרם frache לתוך נוזל. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
שים את פאנקו בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
7
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים 1 כף שמן למחבת, ומערבלים למעיל. לדלות 9 צדפות panko; לנער את עודף. מסדרים צדפות מצופה בשכבה אחת במחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
הסר צדפות מחבת, ומניח 1 צדפות מבושלות בכל אחד 9 פגזים חמים. תתחמם. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כף שמן, 9 צדפות, panko, פגזים. למעלה כל צדפה עם 1 1/2 כפית רוטב וקוויאר 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
קוויארקוויאר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מפזרים עלי קורנית; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק