צדפות מטוגנות עם טאנגי קרם פרש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם עלי טימין, panko, ביצי דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם קרם פרש, לימון וטרגון, חזיר מטוגן במחבת עם קרם פרש ושזיפים מיובשים, ו דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות לקלף צדפות על סיר קטן, כבד. לנתק בשר צדפות מקליפות; להסיר צדפות מקליפות לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר על מחבת, לכידת ליקר צדפות במחבת.
מניחים צדפות בקערה קטנה; צמרמורת. השליכו חצאים העליונים של פגזים. לגרד שריר adductor מן החצאים התחתונים של פגזים; להיפטר שריר. לשפשף את החלק התחתון של פגזים נקי. מסדרים את החצאים התחתונים של פגזים על מחבת ג ' לי רול; מניחים בתנור.
מוסיפים יין ו 4 מרכיבים הבאים (דרך טרגון) לסיר עם ליקר צדפות, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 9 דקות או עד מופחת 3 כפות. מסננים דרך מסננת עדינה מרופדת עם cheesecloth, להשליך מוצקים.
להקציף קרם frache לתוך נוזל. תתחמם.
שים את פאנקו בצלחת רדודה.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן למחבת, ומערבלים למעיל. לדלות 9 צדפות panko; לנער את עודף. מסדרים צדפות מצופה בשכבה אחת במחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
הסר צדפות מחבת, ומניח 1 צדפות מבושלות בכל אחד 9 פגזים חמים. תתחמם. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כף שמן, 9 צדפות, panko, פגזים. למעלה כל צדפה עם 1 1/2 כפית רוטב וקוויאר 1/8 כפית.
מפזרים עלי קורנית; לשרת מיד.