קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מטוגנות עם טאנגי קרם פרש

צדפות מטוגנות עם טאנגי קרם פרש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם עלי טימין, panko, ביצי דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם קרם פרש, לימון וטרגון, חזיר מטוגן במחבת עם קרם פרש ושזיפים מיובשים, ו דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-17
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בזהירות לקלף צדפות על סיר קטן, כבד. לנתק בשר צדפות מקליפות; להסיר צדפות מקליפות לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר על מחבת, לכידת ליקר צדפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים צדפות בקערה קטנה; צמרמורת. השליכו חצאים העליונים של פגזים. לגרד שריר adductor מן החצאים התחתונים של פגזים; להיפטר שריר. לשפשף את החלק התחתון של פגזים נקי. מסדרים את החצאים התחתונים של פגזים על מחבת ג ' לי רול; מניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים יין ו 4 מרכיבים הבאים (דרך טרגון) לסיר עם ליקר צדפות, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 9 דקות או עד מופחת 3 כפות. מסננים דרך מסננת עדינה מרופדת עם cheesecloth, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף קרם frache לתוך נוזל. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
שים את פאנקו בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
7
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים 1 כף שמן למחבת, ומערבלים למעיל. לדלות 9 צדפות panko; לנער את עודף. מסדרים צדפות מצופה בשכבה אחת במחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר צדפות מחבת, ומניח 1 צדפות מבושלות בכל אחד 9 פגזים חמים. תתחמם. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כף שמן, 9 צדפות, panko, פגזים. למעלה כל צדפה עם 1 1/2 כפית רוטב וקוויאר 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
קוויארקוויאר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מפזרים עלי קורנית; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום