קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מסולסלות

צדפות מסולסלות
צדפות מסולסלות הוא פסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, מלח, צדפות מרוסקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צדפות מסולסלות, צדפות מסולסלות, ו צדפות מסולסלות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את פירורי הלחם ופירורי הקרקר, מערבבים פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
3
מניחים שכבה דקה מתערובת הפירורים בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים את הצדפות מעל הפירורים ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
5
יוצקים 2 כפות נוזל צדפות ו 1 כף חלב מעל. חזור על הפעולה ואז מכסה את השכבה העליונה בתערובת הפירורים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
חלבחלב
6
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שמורת סנטן אמה שרדונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.