קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי

צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי
המתכון צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 262 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, זנגביל טחון, פפריקה הונגרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום פטריק הקדוש. מתכונים דומים: עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו רוטב קרמל ויסקי אירי.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חום 1 כפית שמן ו 1 כפית חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חצי עגל למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הנותרים שמן זית, חמאה ועגל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להפחית חום בינוני.
6
מוסיף את שאלוט קצוצים ופטריות מתובלות מראש למחבת, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף ויסקי אירי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי איריויסקי אירי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים מרק ושרי; מבשלים 3 דקות או רק עד שהרוטב מתחיל להתעבות. להחזיר עגל למחבת. כיסוי ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים עגל על מגש הגשה, ומעל עם פטריות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
11
מגישים באופן מיידי.