קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי

צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי
המתכון צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 262 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, זנגביל טחון, פפריקה הונגרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום פטריק הקדוש. מתכונים דומים: עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו רוטב קרמל ויסקי אירי.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חום 1 כפית שמן ו 1 כפית חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חצי עגל למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הנותרים שמן זית, חמאה ועגל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להפחית חום בינוני.
6
מוסיף את שאלוט קצוצים ופטריות מתובלות מראש למחבת, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף ויסקי אירי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי איריויסקי אירי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים מרק ושרי; מבשלים 3 דקות או רק עד שהרוטב מתחיל להתעבות. להחזיר עגל למחבת. כיסוי ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים עגל על מגש הגשה, ומעל עם פטריות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
11
מגישים באופן מיידי.