צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי
המתכון צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 262 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, זנגביל טחון, פפריקה הונגרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום פטריק הקדוש. מתכונים דומים: עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו רוטב קרמל ויסקי אירי.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על עגל.
חום 1 כפית שמן ו 1 כפית חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עגל למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הנותרים שמן זית, חמאה ועגל.
מוסיף את שאלוט קצוצים ופטריות מתובלות מראש למחבת, ומבשלים 1 דקה.
מוסיף ויסקי אירי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק ושרי; מבשלים 3 דקות או רק עד שהרוטב מתחיל להתעבות. להחזיר עגל למחבת. כיסוי ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מניחים עגל על מגש הגשה, ומעל עם פטריות ורוטב.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.