קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות עטופות בייקון ברוטב אגסים

צדפות עטופות בייקון ברוטב אגסים
, המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 105 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם צדפות ים, פתיתי פלפל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צדפות ים עטופות בייקון מוגשות על רוטב ברי שמנת, צדפות עטופות בייקון, ו בייקון עטוף צדפות.

הוראות

1
מניחים בייקון ב -15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
אופים בחום של 375 מעלות למשך 7-10 דקות או עד לבישול חלקי אך לא פריך.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר למגבות נייר לניקוז; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את השימורים, רוטב הסויה, הסוכר החום ופתיתי הפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
משמרמשמר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
עוטפים רצועת בייקון סביב כל צדפה; מאובטח בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
6
מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים צדפות עטופות בייקון בשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 5-7 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות, והופכות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים עם רוטב אגסים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו