קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

צדפות על חצי פגז עם מיונז טרי

צדפות על חצי פגז עם מיונז טרי
צדפות על חצי פגז עם מיונז טרי נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ ופסקטרי ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 52 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צדפות ליטלנק, חרדל, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. נסו צדפות בגריל על חצי הקליפה עם ג'ינג'ר מיניונטה, דג אדום על חצי הקליפה, ו קרודו על חצי הקליפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגישים כפית מיונז אחת על גבי צדפות צוננות על חצי הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
לווריאציות, הוסיפו 1 כף מכל אחד מהמרכיבים הבאים: שום קלוי, שיפונדה בזיליקום, פלפלי צ ' יפוטלה קצוצים, פלפלים אדומים קלויים חתוכים לקוביות דק, או חזרת מוכנה לכוס מיונז אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
בקערה שלבו מיץ לימון וחומץ שמפניה.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערת זכוכית נפרדת, מקציפים יחד חלמון ביצה ומרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים חצי מתערובת מיץ הלימון לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
מערבבים היטב לפני הוספת שמן. התחל להוסיף שמן, מעט בכל פעם, עד שהוא משולב בתחליב. הצבע אמור להתבהר לאחר תחליב של 1/4 מהשמן. לאחר מכן מוסיפים את השמן בזרם קבוע איטי, תוך הקצפה רצופה. לאחר שילוב 3/4 מהשמן מוסיפים את שארית תערובת מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אמולסיותאמולסיות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
ממשיכים להקציף עד שכל השמן משולב. השאירו בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. מקררים, מכוסה, עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מטבחי רשת מזון ממליצים על זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בגלל הסיכון הקל לסלמונלה או מחלה אחרת הנישאת במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, בקירור נכון, נקיות, כיתה א 'או א' עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או הלבנים לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי ומובהק לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.