צדפות על פטוצ'יני
צדפות ים על פטוצ'יני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פטוצ'יני תרד, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות ים ופטוצ'יני, ו צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות.
הוראות
שלב 1 כפית קליפת סיד הבא 3 מרכיבים במנה רדודה; להוסיף צדפות, ולתת לעמוד 5 דקות, מפנה פעם אחת.
בעוד צדפות במרינדה, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז היטב. להפריש; להתחמם.
הסר צדפות מן המרינדה, הזמנת מרינדה. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צדפות; לבשל 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר צדפות ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
מוסיפים תערובת מרינדה למחבת, ומבשלים 1 דקה, ערבוב לגרד חלקיקים שנצמדים לתחתית המחבת.
מערבבים פסטה ובצל ירוק בקערה גדולה.
להוסיף צדפות תערובת מרינדה לתערובת פסטה; לזרוק קלות.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית סיד.