קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

צדפות עם טקילה וצ'וריסו

צדפות עם טקילה וצ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות עם Tequilan ו Chorizo. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-88 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן צמחי, צ'ילה דה arbol, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טקילה צ'וריסו צדפות על הגריל, צדפות מאודות עם צ'וריסו וטקילה, ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד שזה רק מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ או מרית. מבשלים עד הנקניק הוא השחמה מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מעבירים את הנקניק לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
יוצקים את הטקילה לתוך המחבת, בוחשים כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. זרוק את הפלפל צ ' ילה למחבת ולהמשיך לבשל עד הטקילה מצטמצמת בחצי, 1 עד 3 דקות. מסדרים את הצדפות בשכבה אחת על תחתית המחבת. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל עד שכל הצדפות נפתחו, 5 עד 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
טקילהטקילה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות הפתוחות צלחת גדולה רדודה או קערה. מערבבים את מיץ הסיד לתוך המחבת ומחזירים את הנקניק המבושל למחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. לטעום את הרוטב ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. זכור כי הנקניק, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי הצדפות, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף עשוי להיות נחוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כפית את הרוטב על הצדפות ומפזרים עם כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מגישים עם טריזים סיד בצד, ועם לחם פריך או צ ' יפס טורטייה לטבילה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
סיד טריזסיד טריז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.