צדפות עם טקילה וצ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות עם Tequilan ו Chorizo. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-88 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן צמחי, צ'ילה דה arbol, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טקילה צ'וריסו צדפות על הגריל, צדפות מאודות עם צ'וריסו וטקילה, ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד שזה רק מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ או מרית. מבשלים עד הנקניק הוא השחמה מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מעבירים את הנקניק לצלחת ומניחים בצד.
יוצקים את הטקילה לתוך המחבת, בוחשים כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. זרוק את הפלפל צ ' ילה למחבת ולהמשיך לבשל עד הטקילה מצטמצמת בחצי, 1 עד 3 דקות. מסדרים את הצדפות בשכבה אחת על תחתית המחבת. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל עד שכל הצדפות נפתחו, 5 עד 7 דקות בסך הכל.
באמצעות מלקחיים, להעביר את הצדפות הפתוחות צלחת גדולה רדודה או קערה. מערבבים את מיץ הסיד לתוך המחבת ומחזירים את הנקניק המבושל למחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. לטעום את הרוטב ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. זכור כי הנקניק, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי הצדפות, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף עשוי להיות נחוץ.
כפית את הרוטב על הצדפות ומפזרים עם כוסברה קצוצה.
מגישים עם טריזים סיד בצד, ועם לחם פריך או צ ' יפס טורטייה לטבילה ברוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.