צדפות עם כרוב וצלפים
והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 295 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, חומץ סיידר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו צדפות מפרץ עם צלפים, צדפות עם צלפים ועגבניות, ו צדפות עם לימון וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את הסוכר ומבשלים עד שהוא פשוט הופך זהב.
מוסיפים את הכרוב ו 1/2 כפית מלח, מכסים ומבשלים עד נבול, על 5 דקות.
מוסיפים את המרק וממשיכים לבשל, מכוסים, עד פריך במכרז, עוד 15 דקות. מחממים את broiler גבוה.
להעביר את הכרוב לתבשיל. למחוק את המחבת, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 6 כפות חמאה להמס על חום בינוני.
מברישים את הצדפות עם חלק מהחמאה ועונה עם מלח ופלפל; מסדרים שכבה אחת על הכרוב בצלחת התבשיל ומטגנים עד המשרד, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, להמשיך לבשל את החמאה על אש נמוכה, מתערבל המחבת מדי פעם, עד קלוי וריחני, 5 דקות.
מוסיפים את הצלפים, הצימוקים והחומץ (להיזהר - החמאה עשויה קצף בועה); לסובב את המחבת עד הצימוקים הם שמנמנים. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הצדפות והכרוב בין הצלחות.
מוסיפים את הפטרוזיליה לרוטב וכפית על הצדפות.