צדפות עם לינגוויני
צדפות עם לינגוויני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 246 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם שן שום, פטריות, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את טריזי הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות, לינגוויני עם ברוקולי וצדפות מפרץ, ו לינגוויני עם צדפות ופנצ'טה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה; מסננים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה עמילן תירס, מרק ויין לתערובת אחידה. במחבת טפלון מחממים חמאה על אש בינונית.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים פטריות, בצל ירוק וגזר; מוקפץ 2-3 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך. הפחיתו את החום.
מוסיפים צדפות ופטרוזיליה; מבשלים עד שהצדפות יציבות ואטומות.
מגישים צדפות עם לינגוויני ואם רוצים טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת של ורדים ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.