קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צדפות עם סלט גרגיר הנחלים

צדפות עם סלט גרגיר הנחלים
צדפות עם סלט גרגיר הנחלים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם עירית, מלפפונים קירבי, צנוניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו צדפות לימון עם סלט אשכוליות, תפוז וגרס, צדפות צלויות וצדפות בצבעי מים, ו קרם של מרק גרגיר הנחלים עם צדפות מחבת צרובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית nonstick עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; שמור את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מחלקים את גרגיר הנחלים, המלפפונים והצנוניות בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
מלפפוןמלפפון
צנוןצנון
4
מתבלים את הקמח במלח ופלפל בצלחת רדודה. להשליך את כל אבל 1 כף של בייקון טפטוף מן המחבת, להוסיף 1 כף שמן זית חום על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לזרוק את הצדפות בקמח ומבשלים עד הזהב בתחתית, על 2 דקות. הפעל ומבשל עד הזהב בצד השני, על 2 דקות נוספות (להוסיף 1 כף שמן, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסדרים את הצדפות על הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
6
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית ומיץ לימון למחבת, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהוסיף 1 עד 2 כפות מים, מערבלים את המחבת כדי לשחרר את חתיכות השחמה. להתפורר בייקון ולהוסיף למחבת יחד עם עירית, ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבולת לשלב, ואז לשפוך על הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עיריתעירית
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מגישים עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
8
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.