צדפות עם סלט גרגיר הנחלים
צדפות עם סלט גרגיר הנחלים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם עירית, מלפפונים קירבי, צנוניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו צדפות לימון עם סלט אשכוליות, תפוז וגרס, צדפות צלויות וצדפות בצבעי מים, ו קרם של מרק גרגיר הנחלים עם צדפות מחבת צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית nonstick עד פריך.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; שמור את המחבת.
מחלקים את גרגיר הנחלים, המלפפונים והצנוניות בין הצלחות.
מתבלים את הקמח במלח ופלפל בצלחת רדודה. להשליך את כל אבל 1 כף של בייקון טפטוף מן המחבת, להוסיף 1 כף שמן זית חום על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לזרוק את הצדפות בקמח ומבשלים עד הזהב בתחתית, על 2 דקות. הפעל ומבשל עד הזהב בצד השני, על 2 דקות נוספות (להוסיף 1 כף שמן, במידת הצורך).
מסדרים את הצדפות על הסלטים.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית ומיץ לימון למחבת, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהוסיף 1 עד 2 כפות מים, מערבלים את המחבת כדי לשחרר את חתיכות השחמה. להתפורר בייקון ולהוסיף למחבת יחד עם עירית, ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבולת לשלב, ואז לשפוך על הסלטים.