צדפות עם פטריות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: צדפות ים עם פטריות ושרי, צדפות צרובות עם כרישה & פטריות Brandied, ו צדפות מוקפצות ופטריות עם צנוברים.
הוראות
1
מתבלים בצדפות עם פלפל בלבד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
פלפל
2
במחבת ללא מקל 10 עד 12 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הניחו את הצדפות פנימה ואל תזיזו אותן. אפשר להם לבשל עד חום פריך וזהוב, unmoved במשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
4
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הצלצלי וקמח עד מתרכך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
6
מוסיפים את הפטריות וזורקים 3 עד 4 דקות עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
7
מוסיפים חומץ ואז את הפריזי. לזרוק במהירות, העונה עם מלח ופלפל לחלק בין 4 צלחות. מבלי להפוך את הצדפות, להסיר ולסדר 3 על כל סלט.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.