צדפות עם פנצ'טה ובצל ירוק
צדפות עם פנצ'טאן ובצל ירוק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש בידכם בגט, צדפות דובדבן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם בצל ירוק ומלפפון, צדפות מאודות עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו קזינו צדפות עם פנצ'טה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 3 דקות, עד להזהבה.
מוסיפים בצל ירוק, צדפות ורמוט (אם משתמשים) ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1 כוס מרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד שהקליפות נפתחות. מחק את כל הקליפות שאינן נפתחות.
בעזרת כף מחוררת מוציאים צדפות מהתבנית ומניחים בצד. מבשלים 2 דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מגישים 1/2 מהצדפות (24 עד 3
מעל אורז ומכסים ברוטב סמיך. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים עם טוסט השום. שמרו את שאר הצדפות (כ -2 תריסר) לפטוצ ' יני, אם תרצו.
חותכים את הבגט לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים עליהן מעט שמן זית.
אופים כ -10 דקות, עד להזהבה ופריכה. בעודו חם, משפשפים את שן השום על הטוסטים.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה]()
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.