קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צדפות עם פנצ'טה ובצל ירוק

צדפות עם פנצ'טה ובצל ירוק
צדפות עם פנצ'טאן ובצל ירוק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש בידכם בגט, צדפות דובדבן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם בצל ירוק ומלפפון, צדפות מאודות עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו קזינו צדפות עם פנצ'טה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 3 דקות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מוסיפים בצל ירוק, צדפות ורמוט (אם משתמשים) ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ורמוטורמוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מוסיפים 1 כוס מרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד שהקליפות נפתחות. מחק את כל הקליפות שאינן נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
בעזרת כף מחוררת מוציאים צדפות מהתבנית ומניחים בצד. מבשלים 2 דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים 1/2 מהצדפות (24 עד 3
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
7
מעל אורז ומכסים ברוטב סמיך. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים עם טוסט השום. שמרו את שאר הצדפות (כ -2 תריסר) לפטוצ ' יני, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
חותכים את הבגט לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
9
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים עליהן מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים כ -10 דקות, עד להזהבה ופריכה. בעודו חם, משפשפים את שן השום על הטוסטים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.