צדפות עם פסטה זעפרן
צדפות עם פסטה זעפרן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 502 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צדפות, בצל, מיץ צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים וזעפרן וישיסואז עם צדפות, צדפות במרק זעפרן-טרגון, ו צדפות צרובות על אורז זעפרן חריף.
הוראות
מבשלים בצל ושום ב 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד רך, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ צדפות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד מופחת 2 כוסות.
מוסיפים את החמאה שנותרה ומערבבים עד מומסים.
מוסיפים בצל ירוק ופלפל לתערובת פסטה; מערבבים היטב.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף צדפות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד שנעשה.
לנקז היטב. כדי לשרת, לחלק את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות; העליון עם צדפות.