צדפות עם פרושוטו ותימין
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 163 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם טימין, garnishes: טריזי לימון, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לינגוויני וצדפות עם שומר, יין לבן ופירורי לחם טימין, צדפות בגריל עם ספגטי, פרושוטו, וירקות מעורבים, ו שיפודי סטייק ופרושוטו עם מרווה ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צדפות היטב עם מברשת; להשליך צדפות פתוחות או סדוקות או כל כבדים (המציין שהם מלאים בחול).
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
הוסף prosciutto; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים שום ופלפל אדום; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים יין, קליפת לימון ותימין; מביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות; מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 עד 6 דקות או עד צדפות פתוחות. כף לתוך קערות בודדות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.