צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים
צדפות פסטה ממולא פירות ים הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, קונכיות פסטה ג'מבו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים, מאכלי ים ממולאים פגזים, ו מאכלי ים אלפרדו ממולאים פגזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°. תרסיס מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה.
בעוד קונכיות מתבשלות, להמיס מרגרינה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל בל במרגרינה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך. מערבבים באספרגוס. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך במכרז; להסיר מן החום. מערבבים שרימפס, בשר סרטנים, 1/2 כוס רוטב פסטה וחצי בזיליקום.
מורחים על 1/4 כוס של הרוטב הנותר על החלק התחתון של צלחת אפייה. ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם כ 2 כפות של תערובת פירות ים. סדר בצלחת. נשאר כפית רוטב על פגזים.
מפזרים כל פגז מלא בגבינת פרמזן ובזיליקום שנותר.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.