צדפות צלוי עם קרם סלרי ו חזיר וירג'יניה נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, זרעי סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה טוב. צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה, צדפות צלויות, ו צדפות צלויות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שאק את הצדפות ונקז, ושמור את ליקר הצדפות לרוטב ולקליפות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בסיר שאינו מאכל, מוסיפים את ליקר הצדפות, 8 אונקיות של השמנת הכבדה, זרעי הסלרי, עלי הדפנה, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ. מביאים לרתיחה ולתת להפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ליקר
2 עד 3 כפיות מלח ים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים דרך מסננת דקה ומחזירים את תערובת השמנת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את הסלרי והחזיר הקצוצים דק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מוסיפים את הפלפל השחור ובודקים אם יש מליחות, מכיוון שהחזיר יוסיף הרבה מלח לתערובת. אם זה מלוח מדי, (חזיר ישתנה מליחות) להוסיף קצת יותר שמנת. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מסננים את שורש הסלרי, ובסיר אחר מוסיפים את שורש הסלרי. מכסים במים טריים ומלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים ומסננים. במעבד מזון מוסיפים את שורש הסלרי, החמאה ושאר השמנת והמחית.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
מניחים 1/2 כפית ממחית שורש הסלרי לכל אחת מקליפות הצדפות, מעליהם צדפה, וכף את קרם חזיר הסלרי מעל הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
2 עד 3 כפיות מלח ים
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף מרסלה יבשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
10
מניחים את הצדפות הממולאות על מצע מלח ים על תבנית וצולים בתנור למשך כ -5 דקות או עד להשחמה ומבעבע.
שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.