צדפות צרובות ברוטב רימונים
צדפות צרובות עם רוטב רימון נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר, זרעי רימון, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם טפטוף רימון, צדפות צרובות ברוטב אשכוליות, ו ווק-צדפות צרובות ברוטב מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט מיץ מחצאי רימון באמצעות מקצרת הדר או מסחטה למדוד 1 כוס.
מערבבים מיץ, חומץ, רוטב סויה, 1/8 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד מופחת בחצי (כ 15 דקות), ערבוב לעתים קרובות. תתחמם.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח, סוכר, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מסדרים 1/2 גרגר גביע על כל אחד 6 צלחות; לחלק צדפות באופן שווה בין צלחות.
טפטוף כל מנה עם כ 1 רוטב כף; מפזרים 2 כפות זרעים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.