צדפות צרובות מחבת עם סלט אורז דרום-מערבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות מחבת צרוב עם סלט אורז דרום מערב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, שמן זית, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם סלט אורז דרום-מערבי, צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, ו צדפות צרובות על אורז זעפרן חריף.
הוראות
לסחוט מיץ ממחצית סיד לתוך קערה גדולה; להוסיף 1 כפית שמן זית, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו 1/4 כפית מלח; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים שעועית, תירס, עגבניות, בצל ירוק וכוסברה; לזרוק בעדינות לשלב. מערבבים באורז מבושל, וזורקים עד משולב היטב. לכסות באופן רופף ולשמור חם בעת הכנת צדפות.
שלב הנותרים 1 כפית שמן זית, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה. צדפות טפיחה להתייבש עם מגבת נייר, ולזרוק בתערובת השמן עד מצופה היטב. לסחוט 2 כפיות מיץ מחציתו ליים הנותרים ולהניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מקום 1 צדפה במרכז פאן. כאשר scallop רוחש, לארגן צדפות שנותרו במחבת, צדדים שטוחים למטה (לוודא שהם לא נוגעים ללב או שהם קיטור, לא לצרוב כראוי). מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד עד השחמה קלה ואטום במרכז.
טפטוף צדפות עם מיץ ליים, ולזרוק בעדינות למעיל. מחלקים סלט ל 4 מנות העליון עם 4 צדפות כל אחד.