צדפות צרובות עם סלסה מלפפון אננס
המתכון צרוב צדפות עם סלסה אננס מלפפון יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך סביב 15 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 18 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם צדפות ים, אננס, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני דיאטה. עם כפית ציון 63%, המנה הזו די טובה. נסו צרוב צדפות עם אננס, ג'ינג'ר & לימון גראס סלסה, צדפות צרובות עם שומר מגולח, מלפפון ואשכולית, ו צדפות צרובות עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את המלפפון, האננס, הכוסברה, הבצל האדום, מיץ הליים, גרידת הליים, הג ' לפנו, המלח והרוטב החם. טועמים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
שוטפים את הצדפות ומייבשים אותם. מתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הצדפות, מבלי להזיז אותן בתבנית עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד. מסדרים על צלחות הגשה ומגישים עם תוספת נדיבה של סלסה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריטן שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 52 דולר.
![בריטן שרדונה]()
בריטן שרדונה
ליין תחושת פה עשירה ומרקם עם גוונים בסיסיים של וניל ואלון שמנת. על החיך טעמים בשלים של פרי אבן, תוך השתהות על הגימור הארוך והאלגנטי הם רמזים לברגמוט ולימון מאייר. הפרי העשיר מאוזן להפליא עם חומציות נעימה החיך, מה שהופך את זה יין יוצא מן הכלל זוג עם פירות ים, עופות, מנות צמחוניות עשירות, וכמובן, גבינות הבשילו בצורה מושלמת.