קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות רוקפלר

צדפות רוקפלר
צדפות רוקפלר הוא פסקטריאן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 164 קלוריות. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, רוטב פלפל מקף, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לצדפות: ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
קולים את השום למשך 2 דקות כדי להחדיר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מניחים את פירורי הלחם בקערת ערבוב ומוסיפים מחצית מחמאת השום, מניחים בצד. לחמאת השום שנותרה במחבת, מוסיפים שאלוט ותרד, מבשלים 3 דקות עד שהתרד נבול. מתפיחים את התבנית עם פרנו. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים קורטוב של רוטב פלפל אדום. אפשר לתערובת להתבשל כמה דקות. מסיימים את פירורי הלחם על ידי ערבוב שמן זית, פרמזן וכרוויל, מתבלים במלח ופלפל. כף 1 כפית גדושה מתערובת התרד על כל צדפה ואחריה כף מתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חמאת שוםחמאת שום
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ChervilChervil
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
PernodPernod
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מפזרים תבנית אפייה בשפע עם מלח סלעים. מסדרים את הצדפות במלח כדי לייצב אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות צלזיוס למשך 10 עד 15 דקות עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים עם טריזי לימון ורוטב פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
7
לרוטב: בקערה קטנה להקציף יחד את כל החומרים. מכסים ומצננים 1 שעה לפני ההגשה עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)